Actief Leven / Activiteiten / Hardlopen / Zevenheuvelenloop: loop mee met Habitat
habitat

Zevenheuvelenloop: loop mee met Habitat

Dit jaar is alweer de 30ste editie van de Zevenheuvelenloop. Actief Leven helpt de deelnemers van Habitat met de voorbereiding en er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus schrijf je nu in!

Habitat zevenheuvelenloop

Van een kleine loop met 500 deelnemers is de Zevenheuvelenloop uitgegroeid tot een ware klassieker met 30.000 deelnemers. Het parcours dat de deelnemers afleggen staat bekend als de mooiste van Nederland maar ook als het snelste ter wereld. De wereldrecords op de 15 kilometer worden hier gevestigd!

Habitat heeft plaats voor 70 hardlopers die meelopen en daarnaast mensen helpen die het een stuk minder hebben getroffen dan wij door ze een veilig dak boven hun hoofd en een betere toekomst te bieden. Ga de uitdaging aan en doe mee!
Aan alle Habitat deelnemers wordt gevraagd om een sponsorbijdrage van minimaal € 250,- bijeen te brengen.

Ondersteuning van Actief Leven

Deelnemers van Habitat krijgen daarnaast online ondersteuning van Actief Leven in de vorm van een gratis eBook met oefeningen, een specifiek hardloopschema voor de Zevenheuvelenloop, en nog meer informatie.
Verder krijgen de deelnemers wekelijkse tips die kunnen helpen bij de training en ook tijdens het evenement. Tenslotte zal Casper Dirks (voormalig Nederlands kampioen 1.500 meter en Wereldkampioen masters (35+) 1.500 meter en tegenwoordig actief op de marathon) exclusief een trainingsavond verzorgen voor de Habitat deelnemers.

Kortom, doe mee en schrijf je in. Er zijn maximaal 70 plaatsen en VOL=VOL.
Wees er dus snel bij.

Lees meer op de site van Habitat >>

Plaats een reactie